Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 12:32

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Γράφτηκε από τον
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Με τις αναμετρήσεις No Pasaran - Μπαρτσελιώμα και No Name/ Κούμανης ΑΒΕΕ - Tuba Libre ξεκίνησε την Δευτέρα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου "Αθληση για Ολους" που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Η Μπαρτσελιώμα επικράτησε με 2-0 της ομάδας No Pasaran και στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας η Tuba Libre νίκησε με 4-1 την No Name/ Κούμανης ΑΒΕΕ Αμφότερα τα παιχνίδια έγιναν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης", όπου βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιώργος Λαζαρίδης. Η πρώτη αγωνιστική επρόκειτο να ολοκληρωθεί χθες με τα παιχνίδια: Old school - Ενωση Λογιστών και ΚΤΕΛ – Ουρανοκατέβατοι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι παραπάνω οχτώ ομάδες και θα διεξαχθούν συνολικά εφτά αγωνιστικές.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ξεκίνησε και το πρωτάθλημα μπάσκετ "Αθληση για Ολους" του Δήμου Καλαμάτας, στο οποίο μετέχουν δέκα ομάδες. Το πρώτο τζάμπολ έγινε στο ματς Γεωπόνοι - Old Stars τη Δευτέρα το βράδυ στην Τέντα,, με νικήτρια την ομάδα των Ols Stars με σκορ 54-44. Την Τρίτη το βράδυ επίσης στην Τέντα έπαιξαν οι Πολιτικοί Μηχανικοί με τους Δικηγόρους. Οι Πολιτικοί Μηχανικοί πήραν τη νίκη με σκορ 57-41,. Χθες είχαν προγραμματιστεί δύο αναμετρήσεις: Route 66/Sanji – Αναγέννηση και Αστραπή Panprod- Υγειονομικοί, ενώ σήμερα στις 10 το βράδυ θα διεξαχθεί το τελευταίο ματς της πρώτης αγωνιστικής : Subsonics Social – Θουρία.