Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 10:36

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Σήμερα η εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Σήμερα η εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

 

Διεθνή αγώνα άλματος εις μήκος διοργανώνει αύριο στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016.

Στο πλαίσιο του "Τsatoumas Street Long Jump", θα γίνει σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία για τα "20 Χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004", παρουσία προσωπικοτήτων του αθλητισμού, ενώ θα απονεμηθούν και πλακέτες για τη συνολική προσφορά τους στον αθλητισμό και την κοινωνία. Επιπλέον, θα βραβευθούν παιδιά του Γ. Σ. Ακρίτα 2016 για τα σημαντικά τους επιτεύγματα στους πανελλήνιους αγώνες στίβου. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Affidea. Οσον αφορά τους αυριανούς αγώνες, αυτοί περιλαμβάνουν άλματα εις μήκος, ανδρών, γυναικών, U20 kai U18, με συμμετοχές ελίτ αθλητών και αθλητριών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.. Συνδιοργανωτές των αγώνων, είναι ο Δήμος Καλαμάτας, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο ΣΕΓΑΣ / η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτώριας Καρέλια.