Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 17:38

ΣΔΥΜ: Παραδίδει τα χρήματα στο Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία

Γράφτηκε από τον
ΣΔΥΜ: Παραδίδει τα χρήματα στο Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία

Εκδήλωση παράδοσης της χρηματικής ενίσχυσης στο Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία (ΣΥ.Φ.Α.μεΑ) που προέκυψε από τα έσοδα του 22ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του Καλαματιανού συλλόγου (Ανατολικό κέντρο – κτίριο 31).
Ο ΣΔΥΜ στην εκδήλωση αυτή έχει προσκαλέσει και τους πολυάριθμους εθελοντές για να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους στην επιτυχία του αγώνα.
Να θυμίσουμε πως στον 22ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου έτρεξαν πάνω από 2.000 άτομα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ συμμετοχής και φυσικά συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό που θα δοθεί στο ΣΥ.Φ.Α.μεΑ.

Με 9 δρομείς στον «17ο Παλαιολόγειο Δρόμο»

Από εκεί και πέρα οι αγώνες δρόμου που συμμετέχει ο ΣΔΥΜ φυσικά συνεχίζονται και το ίδιο έγινε στον «17ο Παλαιολόγειο Δρόμο» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Σπάρτης και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπαρτιατών στα πλαίσια των «Παλαιολογείων 2024» την περασμένη Κυριακή 26 Μαΐου.
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με πολλούς δρομείς από όλη την Πελοπόννησο και όχι μόνο να τρέχουν σε μια όμορφη διαδρομή.
Τον ΣΔΥΜ εκπροσώπησαν εννέα μέλη του και συγκεκριμένα οι Θεόδωρος Τζανετάκης, Ιωάννης Καλόγερος, Αλέξανδρος Καρκασίνας, Παναγιώτης Καμπάς, Βαγγέλης Σιδερέας, Μαρία Βαλκάνη, Χρήστος Κορομηλάς, Σωκράτης Γαληνέας και Παναγιώτης Θάνος.
Ο ΣΔΥΜ με ανακοίνωσή του συγχαίρει τα μέλη του και τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση του αγώνα.