Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 12:41

ΠΑΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: 4 αθλητές με τη εθνική στο βαλκανικό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: 4 αθλητές με τη εθνική στο βαλκανικό πρωτάθλημα

Με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες, εκπροσωπείται ο Παμμεσσηνιακός .Α.Σ. Καράτε στο 28ο βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε παίδων,- κορασίδων, που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη.

Ο λόγος για τους Αντώνη Πατσαρίνο, Νικήτα Δημόπουλο, Ιωάννη Τσερπέ και Νικολέτα Χανδρινού, που θα αγωνιστούν με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδας.
Τους αθλητές συνοδεύουν ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Μπούρας και οι γονείς των αθλητών, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας.
Ο Αντώνης Πατσαρίνος θα συμμετέχει στο κάτα και στο κούμιτε παίδων 10ων ετών στα -35 κιλά, ο Νικήτας Δημόπουλος στο κούμιτε, στην κατηγορία παίδων 12 ετών στα -52κιλά, ο Ιωάννης Τσερπές στο κούμιτε, στην κατηγορία παίδων 12 ετών στα -42κιλά και η Νικολέττα Χανδρινού στην κατηγορία κορασίδων 12 ετών στα +50 κιλά.
Ο υπεύθυνος της Τεχνικής επιτροπής για το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε στη Νότια Ελλάδα, Βαγγέλης Μπούρας και ο προπονητής Γιάννης Μπούρας, που θα βρεθεί στο πλευρό των αθλητών του, δήλωσαν τα ακόλουθα, « Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φέρουν σε πέρας τις δύσκολες μάχες που έχουν να δώσουν και στο τέλος θα σηκώσουν την Ελληνική σημαία ψηλά, κάτι το οποίο ευελπιστούμε και ευχόμαστε να πετύχει και όλη η ελληνική αποστολή. Κλείνοντας είμαστε σίγουροι ότι με τη δουλειά που κάνουμε στο σύλλογο θα ακολουθήσουν κι άλλοι αθλητές μας σημαντική αθλητική πορεία».
Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακου Α.Σ. Αντώνιος Γιουρτούμας τόνισε πως, « Οι κόποι χρόνων φέρνουν καρπούς και να αναδεικνύουν την συγκροτημένη προσπάθεια και της νέας γενιάς των προπονητών μας. Δεν είναι λίγο τέσσερις Μεσσήνιοι kαρατέκα να μας εκπροσωπούν με τα χρώματα της Εθνικής στο εξωτερικό και με τις νουθεσίες του προπονητή μας να προσπαθούν με αξιώσεις να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο και να σηκώσουν ψηλά την Ελληνική σημαία. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας, καθώς και σε όλους τους Έλληνες αθλητές και προπονητές.».