Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 12:54

ΤΕΝΙΣ - ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ: Βραδινός ο σημερινός προημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Αλκαράθ

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ - ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ: Βραδινός ο σημερινός προημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Αλκαράθ

Για σήμερα το βράδυ, ορίστηκε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κάρλος Αλκαράθ, για την προημιτελική φάση του Ρολάν Γκαρός.

Το παιχνίδι θα αποτελέσει το «κλου» της ημέρας στο Παρίσι και θα διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ «Φιλίπ Σατριέ», με ώρα έναρξης 9:15 μ.μ. ώρα Ελλάδας (εφόσον φυσικά δεν «τραβήξουν» πολύ σε διάρκεια τα προηγούμενα παιχνίδια του προγράμματος). Ο Έλληνας τενίστας θα επιχειρήσει για έκτη φορά στην καριέρα του να πανηγυρίσει την παρθενική νίκη του απέναντι στον νεαρό Ισπανό, ο οποίος βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και επιδιώκει να φτάσει για πρώτη φορά στον τελικό, κάτι που βεβαίως ο Τσιτσιπάς έχει πετύχει στο παρελθόν (2021).

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας στο κεντρικό κορτ θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι, με τον προημιτελικό του απλού γυναικών ανάμεσα στην Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ και την Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της -κατόχου του τίτλου- Πολωνής Ίγκα Σβιάτεκ με την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Τρίτο κατά σειρά ορίστηκε το ματς των ανδρών, μεταξύ του Ιταλού Γιανίκ Σίνερ και του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.