Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 15:40

Συνάντηση Τσιτσιπά με Λαζαρίδη στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον
Συνάντηση Τσιτσιπά με  Λαζαρίδη στην Costa Navarino

Στο Costa Navarino βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, συνδυάζοντας ολιγοήμερες διακοπές, αλλά και προπόνηση στις εγκαταστάσεις του "Μouratoglou Τennis Center" ενόψει των επόμενων αγωνιστικών προκλήσεων του καλοκαιριού.


Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας συνάντησε μάλιστα τον καλαματιανό πρωταθλητή του τένις με αμαξίδιο και αντιδήμαρχο αθλητισμού στο Δήμο Καλαμάτας, Γιώργο Λαζαρίδη.
Οι δύο πρωταθλητές τα είπαν σε ευχάριστο κλίμα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τένις με αμαξίδιο.
Ο Γ. Λαζαρίδης του είπε μάλιστα ότι έχει βάλει στόχο την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς αγώνες, ενώ τον ενημέρωσε και για τον σύλλογο για ΑμέΑ ΔιαφοροΖΩ, που είναι ιδρυτής. Και φυσικά για το μοναδικό διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο που γίνεται στην Ελλάδα, το Ancient Messene Opeν, που σκοπό έχει την προβολή της Αρχαίας Μεσσήνης και της ευρύτερης περιοχής. Ο Ετ. Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση με το τουρνουά σε χόρτο, που θα γίνει αυτές τις μέρες στο Χάλε, ενώ ο Γ. Λαζαρίδης βρίσκεται από προχθές το απόγευμα στο Ζάγκρεμπ για ένα ακόμα διεθνές τουρνουά.