Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 14:12

ΑΙΟΛΟΣ: Επικεφαλής και στο νέο συμβούλιο ο Χάρης Βγενής

Γράφτηκε από τον
ΑΙΟΛΟΣ: Επικεφαλής και στο νέο συμβούλιο ο Χάρης Βγενής

Τη νέα διοίκηση που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, ανακοίνωσε χθες ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαμάτας "Αίολος", που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ο Χάρης Βγενής (φωτό) παραμένει επικεφαλής στο νέο εφταμελές συμβούλιο και ετοιμάζεται για την τέταρτη θητεία του ως πρόεδρος, έχοντας συμπληρώσει εννέα χρόνια σε αυτή τη θέση, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Δρακόπουλο. Η θητεία της νέας διοίκησης ολοκληρώνεται το 2027.
Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής: Χάρης Βγενής (πρόεδρος), Γιάννης Κολιτσιδάκης (αντιπρόεδρος), Ελπίδα Γρηγοριάδου (γενική γραμματέας), Κατερίνα Νινιού (ταμίας), Διαμάντω Ψυροπούλου, Γιώργος Γιαννόπουλος και Κώστας Μανωλόπουλος (μέλη).
Ο Ηλίας Κολινιάτης θα είναι τεχνικός σύμβουλος αγωνιστικής ιστιοπλοΐας και ο Δημήτρης Παπασταθόπουλος τεχνικός σύμβουλος ανοιχτής θαλάσσης.
Ο Αίολος ετοιμάζει μια σειρά από δράσεις για να γιορτάσει τα 40 χρόνια λειτουργίας του και η αρχή γίνεται με το ιστιοπλοϊκό τριήμερο ανοιχτής θαλάσσης στη μνήμη του Γεωργίου Α. Καρέλια, που θα διεξαχθεί για 25η χρονιά, από 22 έως 24 Ιουνίου στο μεσσηνιακό κόλπο. Η πρώτη ιστιοδρομία θα γίνει το Σάββατο και περιλαμβάνει το σκέλος Καλαμάτα – Κορώνη, η δεύτερη είναι Κορώνη – Φοινικούντα την Κυριακή και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τη διαδρομή Φοινικούντα – Καλαμάτα.