Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 14:54

“Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”: Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την Εθνική η Βασιλοπούλου

Γράφτηκε από τον
“Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”: Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα  με την Εθνική η Βασιλοπούλου

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα τζούντο θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα η αθλήτρια του “Α.Σ. Τζούντο Ολυμπιονίκης Καλαμάτας” Χρυσονίκη Βασιλοπούλου!


Μετά τις εντυπωσιακές φετινές εμφανίσεις, έχοντας πάντα μια θέση στο βάθρο των μεταλλίων σε όλα τα τουρνουά, η αθλήτρια του Καλαματιανού συλλόγου εξασφάλισε μια θέση στην εθνική κατακτώντας την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ στη Βέροια.
Ετσι θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U13 που θα γίνει στην πόλη Μπιτόλα στη Βόρεια Μακεδονία στις 29-30 Ιουνίου.
Η συμμετοχή της στο Βαλκανικό αποτελεί μεγάλη επιτυχία και στον “Ολυμπιονίκη” υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση. “Είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο μας διότι παρόλο τα λίγα χρόνια λειτουργίας μας, χάρη στην ποιοτική και μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται έχουμε δημιουργήσει μία πρώτη "γενιά" αθλητών με διακρίσεις και συμμετοχές σε Πανελλήνια και Βαλκανικά Πρωταθλήματα! Να θυμίσουμε πως το 2023 είχαμε τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας μας Μασουρίδη Αθηνάς στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα U13, καθώς και την μεγάλη επιτυχία του δασκάλου του συλλόγου μας, Γιώργου Μπάρα που έγινε Χρυσός Βαλκανιονίκης Masters δείχνοντας στην πράξη τον δρόμο της επιτυχίας σε όλους τους αθλητές του! Ο Α.Σ. Ολυμπιονίκης Καλαμάτας συνεχίζει ραγδαία την ανοδική του πορεία αναδεικνύοντας το άθλημα του Τζούντο στην πόλη μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.