Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 16:48

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Με επιτυχία οι αγώνες πάλης στη Μπούκα

Γράφτηκε από τον
ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Με επιτυχία οι αγώνες πάλης στη Μπούκα

Με μεγάλη επιτυχία και με διακρίσεις στέφθηκε το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά πάλης που διοργάνωσε την Κυριακή στην παραλία της Μπούκας ο Α.Σ.Μ. Αριστόδημος.


Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Ολυμπιακή Ημέρα 2024 με την πρόθεση να γίνει το άθλημα της πάλης στην άμμο, Ολυμπιακό άθλημα με σύνθημα “Beach wrestling should be an Olympic sport”.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν έξι σύλλογοι με 90 αθλητές/ και αθλήτριες από τα Τρίκαλα, Αθήνα, Πύργο, Σπάρτη και Μεσσηνία: Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων, Αθλητικός Σύλλογος Μεσσηνίας ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ, Σύλλογος Βαρέων Αθλημάτων ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Παλαιστικός Σύλλογος Πύργου Ο ΤΙΤΑΝ, Αθλητικός Σύλλογος ΖΕΥΣ και Αθλητικός Σύλλογος ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Τρίτος σύλλογος σε άνδρες και γυναίκες ο ΤΙΤΑΝ Πύργου.
Πρώτος σύλλογος στης γυναίκες και δεύτερος στους άνδρες ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σπάρτης.
Πρώτος σύλλογος στους άνδρες και δεύτερος στης γυναίκες ο Α.Σ.Μ. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ.
Πολλές οι διακρίσεις των αθλητών του Αριστόδημου με την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Ευθυμιάδη.
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της συνδιοργανώτριας Ελληνικής ομοσπονδίας πάλης, Μαρία Αλεξοπούλου, Αντώνης Λιανός και οι διαιτητές Γιώργος Ζαφείρης και Γιώργος Καράμπελας. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του συνδιοργανωτή Δήμου Μεσσήνης ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μπάμπης Μακρής και η πρόεδρος κοινότητας Δώρα Βαρανάκη.