Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 16:13

ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Δεύτερος ο Σφακιωτάκης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Γράφτηκε από τον
ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Δεύτερος ο Σφακιωτάκης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Με το αργυρό μετάλλιο επέστρεψε από το Βόλο ο Νίκος Σφακιωτάκης. Ο αθλητής του Μεσσηνιακού κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών γυναικών και ανδρών / γυναικών Κ23, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Βόλο.


Ο Σφακιωτάκης συμμετείχε στα 400 μέτρα με εμπόδια στην κατηγορία Κ23 και με χρόνο 54".68, πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του και την 5η στη γενική κατάταξη. Στο εν λόγω πρωτάθλημα ο Μεσσηνιακός συμμετείχε με τέσσερις συνολικά αθλητές και αθλήτριες, που είχαν επίσης καλή παρουσία, με τον Σφακιωτάκη να έχει την εντυπωσιακότερη και να ανεβαίνει στο βάθρο.
Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος συμμετείχε στον προκριματικό των 100 μέτρων και παρότι ασχολείται με τον στίβο λίγες μόνο εβδομάδες, με συνεχή βελτίωση των επιδόσεων του, κατάφερε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να τρέξει τα 100μ. σε 10".90
Στον προκριματικό του ακοντισμού γυναικών, από πλευράς Μεσσηνιακού έλαβαν μέρος η Αγγελική Αλεξανδράκη και η Σταυριάνα Σταθοπούλου οι οποίες κατέλαβαν την 17η (35,78μ. καλύτερη φετινή της επίδοση) και 18η θέση (33,85μ.) αντίστοιχα.