Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 16:22

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΜΕΑ: Μέλος της εθνικής ο Μανώλης Χαλούλος του ΝΟΚ!

Γράφτηκε από τον
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΑΜΕΑ: Μέλος της εθνικής ο Μανώλης Χαλούλος του ΝΟΚ!

Με τα χρώματα της εθνικής ομάδας θα αγωνίζεται πλέον ο Μανώλης Χαλούλος, καθώς η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ενημέρωσε το Ναυτικό Ομιλο Καλαμάτας, ότι ο Χαλούλος που ανήκει στο τμήμα ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ του καλαματιανού συλλόγου, έγινε μέλος της Εθνικής Ομάδας Hansa 303.

Μια σημαντική εξέλιξη τόσο για τον αθλητή όσο και για το ΝΟΚ, καθώς το εν λόγω τμήμα ιστιοπλοΐας λειτουργεί μόλις δύο χρόνια και η εξέλιξη του αθλήματος είναι πολύ μεγάλη.
“Η διάκριση του αθλητή μας είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του ίδιου του αθλητή, αλλά και του προέδρου κ. Αδαμόπουλου Ιωάννη, του εφόρου Ιστιοπλοΐας κ. Σπυρόπουλου Γεώργιου και του προπονητή του τμήματος κ. Κακαλίκα Γεώργιου, καθώς και πολλών άλλων εθελοντών που βοηθούν στο τμήμα.
Όλοι προσπαθούν για να έχουν όλοι οι άνθρωποι ίσες ευκαιρίες, να βιώσουν τις χαρές της θάλασσας και «να βρουν το δικό τους κύμα». Σε όλο αυτό το αποτέλεσμα ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει αν δεν είχε την υποστήριξη από τον Μέγα Χορηγό “Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΚ για την κλήση του Χαλούλου στην εθνική ομάδα.