Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 10:34

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 5 αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 5 αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με πέντε αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε εφήβων – νεανίδων, νέων ανδρών - γυναικών και Κύπελλο U21, που θα γίνει σήμερα και αύριο στο Κλειστό Γυμναστήριο Γέρακα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι: Μάρα Μιχοπούλου στα -54 κιλά. στις νεανίδες, Αγγελος Μπάλλας στα +70 κιλά στους έφηβους, Δημήτρης Σμυρνιός στα -57 κιλά στους έφηβους, Ηλίας Ηλιόπουλος στα -70 κιλά στους έφηβους και Φώτης Αντωνόπουλος στα -76 κιλά στους νέους άνδρες. Οι παραπάνω θα πάρουν μέρος στο κούμιτε (αγωνιστικό μέρος).
Την αποστολή θα συνοδεύσει ο εκπαιδευτής του συλλόγου Γιάννης Μπούρας, καθώς και οι γονείς των αθλητών.
Οι προπονητές του συλλόγου Γιάννης και Βαγγέλης Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο εν λόγο πρωτάθλημα, δήλωσαν τα ακόλουθα: «Οι αθλητές/τριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο κίνητρο της συνεχούς βελτίωσης. Κυρίαρχος στόχος μας είναι να απολαύσουμε την όλη διαδικασία, δίνοντας παράλληλα τον καλύτερο μας εαυτό. Να γυρίσουμε γεμάτοι εμπειρίες και συναισθήματα. Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι οι όποιες επιτυχίες των αθλητών μας επιβραβεύονται με μόρια για την είσοδο τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και βέβαια αποτελούν πρόκριση για το προσεχές Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό και Βαλκανικό Πρωτάθλημα».