Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 11:39

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ο Χάρης Σαχλάς 5ος στους βαλκανικούς αγώνες!

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ο Χάρης Σαχλάς 5ος στους βαλκανικούς αγώνες!

Μια... ανάσα από τα μετάλλια, βρέθηκε ο Χάρης Σαχλάς, στους βαλκανικούς αγώνες τζούντο που έγιναν στην πόλη Bitola της Βόρειας Μακεδονίας, στις 29-30 Ιουνίου.

Ο αθλητής του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας, κατέκτησε την 5η θέση, αγωνιζόμενος για μία ακόμα φορά με τα χρώματα της εθνικής ομάδας τζούντο.
Ο καλαματιανός πρωταθλητής, κατάφερε με τρεις νίκες απέναντι στον Βούλγαρο Georgiev Rostinslav, στον Μολδαβό Gincescu Laurentiu και στον Τούρκο Oruc Mehmet Talha να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό, στον αγώνα όμως με τον Τούρκο Caylak Muhammet Erdal αποκλείστηκε με ποινή από μια λάθος κίνηση του ποδιού του, και αυτό του στέρησε την πρόκριση στον τελικό.
Είχε άλλη μια ευκαιρία στον μικρό τελικό για την τρίτη θέση με όσα ψυχικά αποθέματα του είχαν απομείνει ,αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί.
Ο προπονητής του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας, Παναγιώτης Μαρκάκης δήλωσε: “Συγχαρητήρια στον αθλητή μου για την αγωνιστικότητα, το ήθος και την αξιοπρέπεια που έδειξε σαν άνθρωπος και ως αθλητής απέναντι στους αντιπάλους του φεύγοντας με το κεφάλι ψηλά. Την πρώτη μέρα των αγώνων η εθνική μας κατάφερε μόνο 2 πέμπτες θέσεις , (η μια από τον Σαχλά Χάρη ) ενώ την δεύτερη ημέρα είχαμε ένα αργυρό, ένα χάλκινο και μια πέμπτη θέση. Ήταν η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του συλλόγου μας πριν τις διακοπές του καλοκαιριού, οι οποίες θα είναι μόνο τον μήνα Αύγουστο, ενώ από τις 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές και οι προπονήσεις για την καινούργια αθλητική χρονιά”.