Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 17:27

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Προπονήσεις στην Κυπαρισσία ο ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Προπονήσεις στην Κυπαρισσία ο ΝΟΚ

Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, προετοιμάζεται η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας “Ο Ποσειδών”.

Συγκεκριμένα τα Ιωάννινα φιλοξενούν από χθες τις κατηγορίες εφήβων/νεανίδων (γεν. 2006-2007) και νέων ανδρών/νέων γυναικών
(γεν. 2001-2005), με τους αγώνες να ολοκληρώνονται την Κυριακή, ενώ στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, θα διεξαχθούν από 19 έως 22 Ιουλίου, οι κατηγορίες παμπαίδων/Παγκορασίδων Β (γεν. 2011), παμπαίδων/παγκορασίδων Α (γεν. 2010) και παίδων/κορασίδων (γεν. 2008-2009).
Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά το κλείσιμο του κολυμβητηρίου της Καλαμάτας στις 14 Ιουνίου, λόγω των εργασιών της ενεργειακής αναβάθμισης, το κολυμβητικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας προκειμένου να συνεχιστούν οι προπονήσεις των παιδιών, μεταβαίνει καθημερινά στο κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας.
Το διάστημα 15-28 Ιουνίου ενόψει της Α’ φάσης του πανελληνίου - περιφερειακού πρωταθλήματος, καθώς και της διεξαγωγής των θερινών αγώνων για τις κατηγορίες των προαγωνιστικών και μίνι κατηγοριών, στην Κυπαρισσία μετακινούνταν καθημερινά 50 παιδιά των παραπάνω κατηγοριών.
Από 1 Ιουλίου στις προπονήσεις συμμετέχουν 15 κολυμβητές -τριες που έχουν επιτύχει όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας 10-17/7, το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου κατόπιν εισήγησης των προπονητών, έχει σχεδιάσει την παραμονή της ομάδας σε ξενοδοχείο ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία της καθημερινής μετακίνησης των παιδιών και να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους όσο καλύτερα γίνεται.