Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 15:20

KALAMATA TENNIS GARDEN: Πρωτιά για Μαργαρίτη σε πανελλαδικό τουρνουά

Γράφτηκε από τον
KALAMATA TENNIS GARDEN: Πρωτιά για Μαργαρίτη σε πανελλαδικό τουρνουά

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Δανάη Μαργαρίτη σε πανελλαδικό τουρνουά τένις που διεξήχθη στη Ραφήνα από 10 έως 15 Ιουλίου. Η αθλήτρια της ακαδημίας του Kalamata Tennis Garden κέρδισε τον τίτλο στα μονά στην κατηγορία Κ14, καθώς σε πέντε αγώνες κατάφερε να μην χάσει σετ!

Στον μεγάλο τελικό δε, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, αφού βρέθηκε δις με την πλάτη στον τοίχο ανατρέποντας το σκορ στο πρώτο σετ από 0-2 και στο δεύτερο από 3-5 για να νικήσει μετά από 2,5 ώρες μάχη 7-6 7-6! Στα διπλά η Μαργαρίτη "συνέπραξε" με την Δάφνη Αρβανιτοπούλου από την Ηλιούπολη και έφτασε και εκεί στον τελικό, όπου όμως ηττήθηκαν με 6-2 4-6 10-6 από τις Γκλαβά/Σωτηροπούλου.
Με αυτή την επίδοση, η Μεσσήνια αριστούχος μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, στρέφει πλέον το βλέμμα της στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται από χθες στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή.
"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Δανάη, διότι αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο, ό,τι άριστες αθλητικές επιδόσεις, δεν αποκλείουν την ακαδημαϊκή αριστεία, και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το διδακτικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, τον γυμνασιάρχη κ. Κουσουλάκο και ιδιαίτερα τον κ. Φώτη Μπουγά που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια μίας ταλαντούχας αθλήτριας" τόνισε ο πολύπειρος προπονητής και διευθυντής της ακαδημίας του Kalamata Tennis Garden, Χρήστος Χριστόπουλος και συνεχίζει: "Η Δανάη με την μητέρα της διάλεξαν και μετακόμισαν πριν ένα χρόνο στην Καλαμάτα, ακολουθώντας το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του Kalamata Tennis Garden. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, και είμαστε περήφανοι που πρεσβεύει την ακαδημία και την πόλη της Καλαμάτας με τέτοια επιτυχία εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτό που χρειάζεται τώρα η Δανάη, είναι να την στηρίξει η τοπική κοινωνία, για να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα, που είναι η συμμετοχή της σε επαγγελματικά τουρνουά".