Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 11:59

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησαν οι συναντήσεις με τα σωματεία

Γράφτηκε από τον
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησαν οι συναντήσεις με τα σωματεία

Πλαίσιο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, προωθεί ο Δήμος Καλαμάτας και έτσι μετά την προχθεσινή σύσκεψη για αυτό το θέμα, ξεκίνησαν από χθες συναντήσεις στο δημαρχείο με εκπροσώπους μέλη, οι νέες μετακινήσεις τα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα.

Συγκεκριμένα χθες, η συνάντηση αφορούσε τα γήπεδα “Π. Μπαχράμης» και Δημοτικό Στάδιο. Από την πλευρά του δήμου ήταν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γιώργος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού Τάκης Βασιλόπουλος, τα μέλη Τζίμης Αναστασόπουλος, Ηλίας Τσιώλης και οι υπάλληλοι του γραφείου αθλητισμού, Διονύσης Πουλής και Ξένια Γεωργάρα. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τις ομάδες των Πρασίνων Πουλιών. Ηρακλή Καλαμάτας και Δόξα Καλαμάτας και ακολούθησαν οι συναντήσεις με εκπροσώπους από το στίβο, τη ρυθμική γυμναστική, και άλλα αθλήματα, που μετακινούνται στο Στάδιο.

Οι ιθύνοντες ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των ομάδων για τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας. Σήμερα στις 10 το πρωί θα γίνει συνάντηση με εκπροσώπους ομάδες που χρησιμοποιούν το Κλειστό της Τέντας.


Στις 11.30 π.μ. θα γίνει συνάντηση με τα σωματεία που μετακινούνται στο κολυμβητήριο, ενώ την Παρασκευή έχει συνάντηση στις 10 το πρωί με εκπροσώπους ομάδες που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Κλείνει το κλειστό

Τέλος να σημειωθεί ότι τέλος Ιουλίου, θα κλείσει το κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου, προκειμένου να γίνουν διαφορές εργασίες αναβάθμισης, ενώ θα τοποθετηθούν και φώτα τύπου Led