Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 21:13

Αφίχθησαν οι Ολυμπιονίκες Τεντόγλου, Καραλής και Κουρουγκλίεβ με άλλους αθλητές/αθλήτριες (vid)

Γράφτηκε από τον
Αφίχθησαν οι Ολυμπιονίκες Τεντόγλου, Καραλής και Κουρουγκλίεβ με άλλους αθλητές/αθλήτριες (vid)

Στην Αθήνα αφίχθηκαν τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής που δεν είχαν επιστρέψει από το Παρίσι, ανάμεσα στους οποίους ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του άλματος Μίλτος Τεντόγλου, ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής και ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης της πάλης, Κουρουγκλίεβ.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο Κατερίνα Στεφανίδη και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν επίσης παρούσες στην ελληνική αποστολή που έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα. Έπέστρεψαν και οι εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης και ο Άλκης Κυνηγάκης.

Μαζί τους ο Ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Πομάσκι, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο πατέρας και προπονητής του Εμμανουήλ Καραλή, Χάρης Καραλής, καθώς και μέλη της οικογένειας όλων των αθλητών και αθλητών της ελληνικής αποστολής που είχαν παραμείνει στο Παρίσι.

Στα χέρια σήκωσαν συναθλητές και φίλοι τον Νταούρεν Κουρουγκλίεβ, οι οποίοι έσπευσαν να βρεθούν στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να τον υποδεχτούν.

Υπενθυμίζεται πως η προγραμματισμένη για σήμερα (12/8) Τύπου για την άφιξη της Ολυμπιακής ομάδας από το Παρίσι, ακυρώθηκε, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν μεγάλο μέρος της Αττικής και άλλων περιοχών της χώρας.

  ΑΠΕ-ΜΠΕ