Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 18:18

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Συμμετείχε σε ημερίδα στίβου στην Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον

Σε αναπτυξιακή ημερίδα στίβου που διοργανώθηκε το Σάββατο από τα Λύκαια και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου στην Μεγαλόπολη συμμετείχε ο Μεσσηνιακός. Η ημερίδα ήταν η δεύτερη για την φετινή αγωνιστική περίοδο και η πρώτη εκτός Καλαμάτας για το σύλλογο της Μεσσηνίας.


Συμμετείχαν 120 παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 13 ετών, 80 από Καλαμάτα και 40 από το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού στην Μεσσήνη.  Τους μικρούς αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές του συλλόγου και 30 γονείς. Η επιτυχία  της ημερίδας υπήρξε μεγάλη γιατί εκτός από την πολυπληθή συμμετοχή του Μεσσηνιακού βοήθησε ο καιρός και έγιναν αρκετά καλές επιδόσεις αλλά και από την άρτια οργανωτική δουλειά.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει ακόμη:  «Στην διοίκηση και στους προπονητές του συλλόγου επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί μετά την τετράχρονη λειτουργία των τμημάτων υποδομής , αρκετά μικρά παιδιά επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις για τη ηλικία τους και πλαισιώνουν σιγά σιγά τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον Μεσσηνιακό να αναδεικνύει σπουδαίους αθλητές.
Η ικανοποίηση όμως είναι μεγαλύτερη γιατί η συμμετοχή 400 και πλέον παιδιών στο τμήμα στίβου του συλλόγου δίνει την δυνατότητα  στα παιδιά αυτά να ανακαλύψουν το ταλέντο τους και τις ιδιαίτερες ικανότητες  τους στον
αθλητισμό .Το κυριότερο όμως να γευθούν τα οφέλη της άσκησης να θωρακίσουν την υγεία τους και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους».