Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 21:37

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ο ''Ευκλής''στην υποδοχή του Πάολο Μπετίνι

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ο ''Ευκλής''στην υποδοχή  του Πάολο Μπετίνι

Στην Καλαμάτα βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004 Πάολο Μπετίνι, στο πλαίσιο του ταξιδιού που πραγματοποιεί με αφορμή τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς του 2004, αλλά και τα γενέθλιά του, καθώς φέτος κλείνει τα 50.

Τον Πάολο Μπετίνι υποδέχτηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ο αντιπεριφεριάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ενώ το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων αθλητές και παράγοντες του Ευκλή.
Η πρόεδρος του ''Ευκλή'' Ελένη Οικονομοπούλου και ο υπεύθυνος του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας Παναγιώτης Βεργετόπουλος πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα στον διακεκριμένο ποδηλάτη, μάλιστα το χειροποίητο κύπελλο φτιαγμένο με μεράκι από το μέλος της διοίκησης Γεώργιο Κότση με τμήματα του ποδηλατικού φριλ εντυπωσίασε τον Πάολο Μπετίνι.


Την επόμενη ημέρα συνόδεψαν τον τρεις φορές πρωταθλητή αρκετοί ποδηλάτες, όχι μόνο του ''Ευκλή'' αλλά και άλλοι φίλοι της αγωνιστικής ποδηλασίας στην διαδρομή του προς τον Ταΰγετο.
“Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Πάολο Μπετίνι, η ποδηλατική κοινότητα της Καλαμάτας έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την καταδεκτικότητα αυτού του σπουδαίου αθλητή της ποδηλασίας”, αναφέρει η ανακοίνωση του “Ευκλή”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γιορτή και βραβεύσεις αθλητών από το ΝΟΚ