Τρίτη, 09 Απρίλιος 2013 18:24

Διασυλλογικό αγώνα διοργανώνει ο ΦΟΚ

Γράφτηκε από τον
Διασυλλογικό αγώνα διοργανώνει ο ΦΟΚ

Παράλληλα με το Διεθνές Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής που θα γίνει  στην Τέντα το τριήμερο 12-14 Απριλίου, θα διεξαχθεί και φιλικός διασυλλογικός αγώνας που διοργανώνει ο Φιλογυμναστικός Ομιλος Καλαμάτας (Φ.Ο.Κ.) την, για την καλύτερη προετοιμασία  των αθλητριών ενόψει τον επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.
Οι κατηγορίες που  θα συμμετάσχουν είναι νεανίδων - κορασίδων και παγκορασίδων.
Δήλωση συμμετοχής στον αγώνα έχουν υποβάλει 19 σύλλογοι με περίπου 120 αθλήτριες ξεπερνώντας της αρχικές προσδοκίες του Δ.Σ. του Φ.Ο.Κ.
Η μεγάλη συμμετοχή αθλητριών και συλλόγων στους αγώνες που διοργανώνει ο Φ.Ο.Κ. είναι η αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου. Αναγνώριση από τα περισσότερα σωματεία στην Ελλάδα για την συστηματική δουλειά που γίνεται και φέρνει συνεχώς επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα, σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.
Οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στο φιλικό διασυλλογικό αγώνα, εκτός του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας (Φ.Ο.Κ.), είναι οι ΓΑΣ Χολαργού, ΓΣ Ηλιούπολης, ΔΑΟ Καματερού, ΔΑΣ Δραπετσώνας, ΑΕΣ  Γαλατσίου, ΑΣ ʽʼΗ ΕΤΙΩΝʼʼ Δραπετσώνας, ΟΓ Ηρακλείου Αττικής, Σφιγμός, ΑΣ ʽʼΕιρήνηʼʼ Χαλκίδας, Γ.Σ Άρτεμις Γαλατσίου, ΓΟ Παλ. Φαλήρου ʽʼΑρμονίαʼʼ, ΑΓΟΚ Κυπαρισσίας, ΑΓΣ Επτανήσων Κεφαλλονιάς, ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος Θεσσαλονίκης, Φιλαθλητικός Καλλιθέας, Α.Σ. Ρυθμός και Κίνηση, Γ.Ε Πάτρας, Φιλαθλητικός Καλλιθέας.
Οπως κάθε χρόνο το θέαμα από τους αγώνες θα είναι υψηλό και σίγουρα θα αποζημιώσει τους απαιτητικούς φίλους του αθλήματος της πόλης μας αλλά και αυτούς που θα επισκεφτούν την Καλαμάτα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.    
Ο Φ.Ο.Κ. θα εκπροσωπηθεί στους αγώνες με τις αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας Ιουλία Τσαούση, Φωτεινή Μπούνα, Ζωή Πουλοπούλου, Μυρτώ  Αθανασουλάκη, Φωτεινή Μπάκα και Εφη Ρεμπάκου.