Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 21:27

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Στο τεχνικό τιμ του Αργη ο Φαναριώτογλου

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Στο τεχνικό τιμ του Αργη ο Φαναριώτογλου

Στο τεχνικό τιμ του Αργη Καλαμάτας εντάχθηκε ο Αγης Φαναριώτογλου, ο οποίος μέχρι πρότινος προσέφερε τις υπηρεσίες του ως αθλητής και συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στην Α2 πόλο ανδρών, στην οποία θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν.

Ως προπονητής έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Ιωνικού. Ο Φαναριώτογλου, που έχει κάνει σπουδαία καριέρα ως αθλητής, καλείται να οδηγήσει τον Αργη στο δρόμο των επιτυχιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Μέλος του προπονητικού team της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης ο Αγης Φαναριώτογλου. Ο Αργης Καλαμάτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή υδατοσφαίρισης Άγη Φαναριώτογλου.
Ο Αγης ήταν αθλητής της ανδρικής ομάδας του Αργη Καλαμάτας τα τελευταία 2 έτη. Την αγωνιστική χρονιά 2022 - 2023 συνέβαλλε σημαντικά στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας και στην άνοδο της ομάδας στην Α2. Από σήμερα θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία του στον Αργη Καλαμάτας από τη θέση του προπονητή! Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες του Ιωνικού Νίκαιας.
Σαν αθλητής είχε σπουδαία καριέρα, αφού είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Α1 όπως τον Παναθηναϊκό, τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, αλλά μετράει και συμμετοχές σε ευρωπαϊκά κύπελλα.
Αγη, η οικογένεια του Αργη Καλαμάτας σε καλωσορίζει στη νέα σου θέση. Τα καλύτερα είναι μπροστά”.