Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 17:00

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τέσσερα μετάλλια σε διεθνές τουρνουά στην Τουρκία!

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τέσσερα μετάλλια σε διεθνές τουρνουά στην Τουρκία!

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας, καθώς κατέκτησε τέσσερα μετάλλια και μία πέμπτη θέση, σε διεθνές τουρνουά τζούντο και καμπ προετοιμασίας, που διεξήχθη στην πόλη Edirne της Τουρκίας από 8 έως 14 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, πήρε δύο χρυσά μετάλλια με τους Παναγιώτη Σπηλιώτη και Θανάση Κοντούλη και δύο χάλκινα με τους Δημήτρη Σπηλιώτη και Κωνσταντίνο Θεοδώρου, ενώ ο Γιάννης Σαχλάς κατέλαβε την 5η θέση.

Με τον καλαματιανό σύλλογο αγωνίστηκαν και οι Παναγιώτης Παντελίδης και Γιώργος Καραϊσκος.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος πάνω από 1.000 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα, Τουρκία, Αζερμπαϊτζαν, Γεωργία, Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Μαυροβούνιο με τον Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας να έχει θετική παρουσία.

Στα καμπ που ακολούθησαν, τα παιδιά του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στις προπονήσεις με όλους τους αθλητές των χωρών που συμμετείχαν, που έχουν παράδοση σε τέτοιου είδους αθλήματα.

Την προπονητική ομάδα του καλαματιανού συλλόγου αποτελούν οι Παναγιώτης Μαρκάκης, Βασιλική Μαρκάκη και Παναγιώτης Φωτόπουλος, που ευχαρίστησαν την αποστολή και ιδιαίτερα τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι εγγραφές στον σύλλογο θα συνεχιστούν όλο το χρόνο.