Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 20:32

Χρονιά – ορόσημο το 2025 για το σύλλογο ΑμεΑ ΔιαφοροΖΩ

Γράφτηκε από τον
Χρονιά – ορόσημο το 2025 για το σύλλογο ΑμεΑ ΔιαφοροΖΩ

Δέκα χρόνια θα συμπληρώσει το 2025 ο σύλλογος ΑμεΑ ΔιαφοροΖω και την περασμένη Τετάρτη αθλητές, προπονητές και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, βρέθηκαν στο καφέ – εστιατόριο “Κύμα” και πέρασαν όμορφες στιγμές, με χαμόγελα, πειράγματα… μεζέδες και γλυκά.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του συλλόγου Γιώργος Λαζαρίδης, έκανε τον απολογισμό της σεζόν και έθεσε τους στόχους για το 2025, χαρακτηρίζοντας τη χρονιά – ορόσημο, μιας και ο σύλλογος, όπως προαναφέραμε θα γιορτάσει την πρώτη του δεκαετία.
“ Διακρίσεις και μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα τένις και στίβου, αθλητές μας στην εθνική ομάδα, συμμετοχή σε δράσεις για την προσβασιμότητα στην πόλη, συμμετοχή σε αγώνες δρόμου της πόλης μας και στο Navarino Challenge, επισκέψεις σε σχολεία. Η ομάδα είναι εδώ, ενωμένη, συνεχίζει δυναμικά, με χαμόγελα και αισιοδοξία, με την παρουσία νέων αθλητών και χαιρόμαστε που γονείς μας εμπιστεύονται και φέρνουν στην ομάδα μας τα παιδιά τους”, ανέφερε αρχικά ο Γ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε: “Μια ομάδα που μεγαλώνει, γίνεται πιο δυνατή, προάγει αξίες και ιδεώδη του αθλητισμού, συμβάλει με ιδέες και προτάσεις στο να γίνει η Καλαμάτα πόλη πρότυπο για τα Άτομα με Αναπηρία, ενθαρρύνει και παροτρύνει ΑμεΑ να βγουν απο το σπίτι και να κάνουν αθλητισμό. Το να έρχονται νέα παιδιά και αθλητές στην ομάδα μας είναι το ζητούμενο, ο στόχος μας. Ευχαριστούμε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την βοήθεια και στήριξη στις προσπάθειες μας. Και είναι πολλοί αυτοί που είναι δίπλα στην ομάδα μας και είμαστε ευγνώμονες. Υποσχόμαστε να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερο μας εαυτό, να προσπαθούμε, να αγωνιζόμαστε με πείσμα”.