Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 20:44

ΠΟΛΟ: Γιαννόπουλο και Τσιφτσή απέκτησε ο Αργης

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ: Γιαννόπουλο και Τσιφτσή απέκτησε ο Αργης

Αλλες δύο μεταγραφές πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Αργης Καλαμάτας συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.


Η Καλαματιανή ομάδα απέκτησε τους 22χρονους Στέλιο Τσιφτσή περιφερειακό και Τάσο Γιαννόπουλο φουνταριστό.
Για την απόκτηση των δύο αθλητών η διοίκηση του Αργη εξέωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο Άργης Καλαμάτας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με 2 ακόμη αθλητές. Πρόκειται για τους 22χρονους Γιαννόπουλο Τάσο και Στέλιο Τσιφτσή.
Ο περιφερειακός Στέλιος Τσιφτσής είχε αγωνιστεί στο Περιστέρι (Α1 και Α2), στον Ηλυσιακό (Α1 και Α2), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης (Β). Στις ηλικιακές κατηγορίες έπαιξε στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης, στη σέρβικη Ζέμουν Βελιγραδίου, στο Παλαιό Φάληρο και στο Περιστέρι.


Ο φουνταριστός Γιαννόπουλος Τάσος είχε αγωνιστεί στο Περιστέρι (Α1), στο Χαϊδάρι (Α2), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης (Β). Στις ηλικιακές κατηγορίες έπαιξε στην Ολυμπιάδα Πετρούπολης, στο Περιστέρι και στον Ολυμπιακό.
Τάσο, Στέλιο καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Άργη Καλαμάτας. Σας ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. Τα καλύτερα είναι μπροστά…”.
Να σημειωθεί ότι με τις δύο παραπάνω κινήσεις, ο Αργης έφτασε τις 5 μεταγραφές, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε εντάξει στο δυναμικό του, τους Σωτήρη Χαϊδόπουλο (τερματοφύλακας), Ανδρέα Φλώρο (αμυντικός) και Αλέξανδρο Πολύζο (περιφερειακός).