Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 17:59

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 26 αθλητές στο πανελλήνιο κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 26 αθλητές στο πανελλήνιο κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών

Με 26 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε, στο πανελλήνιο κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών Karate Open Series, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια Αττικής, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.


Στους αγώνες συμμετέχουν πάνω από 126 σύλλογοι και 1700 αθλητές σε 2246 κατηγορίες. Την αποστολή του Παμμεσσηνιακού, θα συνοδεύσουν οι προπονητές Γιάννης και Βαγγέλης Μπούρας, ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Γιουρτούμας, μέλη του Δ.Σ. καθώς και συγγενείς και φίλοι των αθλητών. Οι 26 αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι: Βασίλης Αηδώνης, Νίκος Δημητρακόπουλος, Ηλίας Ηλιόπουλος, Νικήτας Δημόπουλος, Ευθύμιος Μπούρας, Αντώνης Πατσαρίνος, Γιάννης Τσερπές, Δημήτρης Δημόπουλος, Κώστας Καλύβας, Γιάννης Ψυχόπαιδας, Κώστας Καλλιντέρης, Γιώργος Αρκάλης, Γιώργος Πατσαρίνος, Πέτρος Ρουμπέας, Νίκος Αδαμόπουλος, Νίκος Ξυπόλιτος και Γιώργος Ζαχαρόπουλος. Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο αγωνιστικό μέρος του κούμιτε, όσο και στο τεχνικό αγώνισμα του κάτα.


Στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι: Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Αρχοντία Διονυσοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Μαρία Τσερπέ, Σταυρούλα Παναγέα, Ελεάνα Ζαχαρόγιαννη, Μάρα Μιχοπούλου και Δέσποινα Φωτεινοπούλου. Οι παραπάνω αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του κάτα και του κούμιτε.
Οι προπονητές Γιάννης και Βαγγέλης Μπούρας, δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για την προετοιμασία των αθλητών αλλά και την αγωνιστική διάθεση που έχουν επιδείξει οι Καρατέκα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στις προπονήσεις, ενώ πρόσθεσαν ότι, « Παρά το γεγονός ότι είναι οι πρώτοι αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025, θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί όπως στους προηγούμενους αγώνες μας. Προσδοκούμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύουμε τακτικά στις προπονήσεις και αντίστοιχα για τα νέα μας μέλη να εφοδιαστούν με πολύτιμες εμπειρίες που θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον τους στο άθλημα του Καράτε», ενώ κλείνοντας, είναι πεπεισμένοι πως για ακόμη μια φορά θα είναι νικητές στο ήθος, στο ευ αγωνίζεσθε και στη μαχητικότητα”.