Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 19:23

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Φιλικούς αγώνες στο Ναύπλιο έδωσαν οι μικροί του Αργη

Γράφτηκε από τον
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Φιλικούς αγώνες στο Ναύπλιο έδωσαν οι μικροί του Αργη

Στο Ναύπλιο βρέθηκαν την Κυριακή οι μικροί πολίστες του Αργη Καλαμάτας, προκειμένου να δώσουν φιλικούς αγώνες με την ακαδημία του Ν.Ο. Ναυπλίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης.


Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά οι ηλικιακές κατηγορίες προμίνι παίδων, μίνι παίδων και εφήβων, που έδωσαν φιλικά τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.
Οι προπονητές Άλεξ Ντι Μπενεντετο, Γιώργος Δουρδουνάς και Κώστας Πετρόπουλος, είχαν έτσι την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα για το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται και ο Αργης με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε την προπονήτρια του Ν.Ο. Ναυπλίου Αννια Σκίμπα και τον υπεύθυνο του τμήματος υδατοσφαίρισης Κώστα Χελιώτη, για την φιλοξενία.
Οι ακαδημίες υδατοσφαίριση του Άργη θα συνεχίσουν το επόμενο διάστημα με προπονήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο Δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας, με κολυμβητικές προπονήσεις στο κολυμβητήριο Κυπαρισσίας, αλλά και σειρά φιλικών αγώνων, αναμένοντας την επαναλειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμάτας, όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή του αναβάθμιση.