Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 14:23

Σε δύο διοργανώσεις συμμετείχε το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Σε δύο διοργανώσεις συμμετείχε το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού

Στο “Navarino Challenge” και στο 1ο “Ακοβίτικα Run” συμμετείχε το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού, την περασμένη Κυριακή. Η πρώτη διοργάνωση έγινε στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino και το 1ο “Ακοβίτικα Run” πλησίον του ομώνυμου αρχαιολογικού χώρου.


Να σημειωθεί ότι ο Μεσσηνιακός ήταν και φέτος συνδιοργανωτής σε όλα τα δρομικά αγωνίσματα στη σπουδαία διοργάνωση του “ Navarino Challenge”.
Ετσι η αποστολή του καλαματιανού τμήματος ήταν πολυπληθής (περισσότεροι από 100 αθλητές/αθλήτριες και συνοδοί) και όλοι οι συμμετέχοντες βίωσαν μια εξαιρετικά ποιοτική αθλητική εμπειρία.
Τα παιδιά έλαβαν μέρος στον δρόμο του ενός χιλιομέτρου, περιηγήθηκαν στο περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης, συναντήθηκαν με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού και ένιωσαν έντονα το στοιχείο της αναψυχής. Την αποστολή του Μεσσηνιακού συνόδευσαν στην Costa Navarino η Ελένη Χαντζή, η Μαρία Χρονοπούλου, η Κυριακή Σταυροπούλου και ο Δημήτρης Μποσίνης. Στο 1ο “Ακοβίτικα Run”, που διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και υποστηρίχθηκε από αξιόλογους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού εκπροσωπήθηκε από έναν σημαντικό αριθμό αθλητών/αθλητριών.
Τα παιδιά αγωνίστηκαν στους δρόμους των 80 και 600 μέτρων και χάρηκαν ιδιαίτερα από την δραστηριότητα αυτή, καθώς το κυρίαρχο ζητούμενο στις ηλικίες αυτές είναι η συμμετοχή. Ο προπονητής του τμήματος Άρης Τριανταφυλλοπουλος παρευρέθηκε στην διοργάνωση.