Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024 16:12

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Διακρίσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Διακρίσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Τρίπολη

Με εφτά αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε το τμήμα στίβου του Συλλόγου Αθλουμένων Μεσσήνης στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ14 (αθλητές 12 και 13 ετών) της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη.

Ο Σ.Α Μ κατάφερε μάλιστα να διακριθεί, καθώς οι Θανάσης Παπαθανασίου και Δημήτρης Κουτούπης πήραν την την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, στον ακοντισμό, ενώ ο Γιώργος Κοτταρέας ήταν τρίτος στα 800μ και η Ευθυμία Αποστολοπούλου, πήρε επίσης την 3η θέση στο άλμα εις ύψος. Ο Φώτης Θεοδωρόπουλος κατέλαβε την 5η θέση στα 60μ, το ίδιο και Γεωργία Αναγνώστου στο άλμα εις ύψος, και η Χριστίνα Παπαδοπούλου στα 80μ.

Οι παραπάνω, καθώς και οι Καλογεροπούλου Βασιλική, Δημακοπούλου Νίκη, Κουσουλάκος Στάθης, Ηλιόπουλος Κώστας και Τσοπανάκη Αναστασία και Τσοπανάκη Ιωάννα συμμετείχαν με αξιόλογες επιδόσεις και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλου της κατηγορίας Κ14 με δύο ριπτικά αγωνίσματα και ένα δρομικό που διεξήχθη στις 16 Οκτωβρίου στη Μεσσήνη, από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Μεσσήνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Euro Cup γυναικών: Πρεμιέρα με νίκη για τον Εθνικό