Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2025 16:47

ΤΡΙΑΘΛΟ: Χρονιά γεμάτη επιτυχίες το 2024 για τον Λευτέρη Φλέσσα

Γράφτηκε από τον
ΤΡΙΑΘΛΟ: Χρονιά γεμάτη επιτυχίες το 2024 για τον Λευτέρη Φλέσσα

Για τις αγωνιστικές προκλήσεις του 2025 ετοιμάζεται ο Λευτέρης Φλέσσας, έχοντας αφήσει πίσω μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. Ο αθλητής του Μεσσηνιακού ανέβηκε στο βάθρο στην κατηγορία του (30-39 ετών) σχεδόν σε όλους τους αγώνες τριάθλου που συμμετείχε το 2024.

Συγκεκριμένα, ο Φλέσσας έλαβε μέρος σε έξι συναντήσεις. Η αρχή έγινε στις 15-16 Ιουνίου στη Μονεμβασιά, όπου πήρε την πρώτη θέση στο aquathlon (750 μέτρα κολύμπι, 5 χιλιόμετρα τρέξιμο). Ακολούθησε στις 27 Ιουνίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα aquathlon κολύμπι 1 χιλιόμετρο τρέξιμο 6 χιλιόμετρα στη Θεσσαλονίκη, με τον Φλέσσα να κατακτά επίσης την πρώτη θέση στην κατηγορία του. Ο τρίτος αγώνας (7-8 Ιουλίου) στη Λίμνη Πλαστήρα, έφερε μία ακόμα πρωτιά για τον αθλητή του Μεσσηνιακού, που συμμετείχε και στον αγώνα τριάθλου που έγινε στην Επίδαυρο στις 11-12 Σεπτεμβρίου, κατακτώντας την 3η θέση.
Στις 5-6 Οκτωβρίου, ο Φλέσσας πήρε μέρος σε αγώνες τριάθλου, επιστρέφοντας με τη 2η θέση, ενώ στον έκτο κατά σειρά του αγώνα στο Σούνιο στις 24-25 Νοεμβρίου, κατέλαβε την 4η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χνάρια του Λευτέρη Φλέσσα, βαδίζει στα… χνάρια του και η κόρη του Χριστιάννα που συμμετείχε σε δύο αγώνες στον Επίδαυρο και το Ναύπλιο, κατακτώντας την 2η θέση. Στόχος του Λευτέρη Φλέσσα, είναι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερα παιδιά από την ακαδημία.