Τρίτη, 16 Απρίλιος 2013 19:29

Χρυσό η Μαρκάκη, χάλκινο η Κακαλέτρη του ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το 4ο Κύπελο Τζούντο Μελισσίων για παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 ετών πραγματοποιήθηκε τηο περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, με τον ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας να συμμετέχει με δύο αθλήτριες και να κατακτά δύο μετάλλια.
Συγκεκριμένα η Βασιλική Μαρκάκη πήρε χρυσό μετάλιο στην κατηγορία Junior -30kg, ενώ η Αγάπη Κακαλέτρη πήρε χάλκινο μετάλιο στην κατηγορία Κορασίδων -36kg
Στους αγώνες πήραν μέρος 25 σύλλογοι και οι μικροί αθλητές ξεπέρασαν τους 320.
Ο προπονητής του Καλαματιανού συλλόγου Παναγιώτης Μαρκάκης δήλωσε:  «Εκλεισε ένας κύκλος αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον σύλλογο μας. Αποκομίσαμε πολλά μετάλια καθώς όλοι οι αθλητές μας ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Ο επόμενος αγώνας που θα συμμετέχει ο σύλλογος μας θα είναι στις 25 Μαίου στο 1 Διεθνές Τουρνουά Τζούντο στην Ηλιούπολη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του συλλόγου μας για την προσπάθεια που κάνουν ως αθλητές στον χώρο του τζούντο μέσα από προπονήσεις, αγώνες, camp και άλλες δραστηριότητες καθώς και όλους τους γονείς που παροτρύνουν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν το άθλημα του τζούντο στον μοναδικό σύλλογο τζούντο της Μεσσηνίας».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ