Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 130 ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από σωματεία όλης της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τρεις αθλητές του Σ.Π.Ο.Κ. "Ο Ευκλής", που κατάφεραν να διακριθούν.
Ο αγώνας περιλάμβανε διαδρομή 98 χιλιομέτρων, με υψομετρική διαφορά 1.145 μέτρων, ενώ οι ποδηλάτες αγωνίστηκαν υπό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς η βροχή, το χιονόνερο και το τσουχτερό κρύο δυσκόλεψαν την προσπάθειά τους.
Διακρίσεις των αθλητών του "Ευκλή":
Δημητρακόπουλος Δημήτρης: Παρά την πτώση του στα μισά της διαδρομής, κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία 45-50 ετών, τερματίζοντας σε 2:39:02.
Μποντιώτης Ηλίας: Αγωνίστηκε στην ελίτ κατηγορία (19-29 ετών), όπου το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, κατακτώντας την 13η θέση με χρόνο 2:36:14.
Πετρακόπουλος Γιάννης: Κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία 35-39 ετών, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του σε 2:32:32.
Ο επόμενος αγωνιστικός στόχος των αθλητών του συλλόγου είναι ο αγώνας δρόμου αντοχής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου στη Λιβαδειά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Π.Ο.Κ. "Ευκλής" και οι συναθλητές της ομάδας "Ευκλής Cycling Team" συγχαίρουν τους τρεις αθλητές και τους εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.