Το οποίο αποτέλεσε πόλο έλξης για ομάδες που επέλεξαν την περιοχή και τις αθλητικές του εγκαταστάσεις για να κάνουν την προετοιμασία τους. Έτσι για πολυήμερες προπονήσεις στην περιοχή τις ημέρες του Πάσχα βρέθηκαν ο Κολυμβητικός Όμιλος Νέας Σμύρνης και ο Κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας. Οι αθλητές και το προπονητικό τιμ των δύο ομάδων έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου αλλά και από τη συνεργασία που είχαν με το Δήμο Τριφυλίας και πιο συγκεκριμένα με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Βασίλη Αθανασόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αθλητές, προπονητές και συνοδοί των δύο ομάδων έμειναν σε ξενοδοχεία της πόλης και έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την παραμονή τους στην περιοχή.
Κ.Μπ.
https://notosport.eleftheriaonline.gr/various/item/57834-proponiseis-kolymvitikon-syllogon-stin-kyparissia#sigProIda0c4f9bf3f