Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2013 18:34

Με 12 ποδηλάτες έτρεξε στο "Attica" ο Ευκλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Με 12 ποδηλάτες έτρεξε στο "Attica" ο Ευκλής Καλαμάτας

Δυναμικό "παρών" στο αγωνιστικό "Attica 3 Races" που διοργάνωσε η ΠΕΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αττική έδωσε το ποδηλατικό τμήμα του Ευκλή.
Ο Καλαματιανός σύλλογος συμμετείχε με 12 ποδηλάτες οι οποίοι κατέκτησαν δύο μετάλλια και είχαν συνολικά πολύ καλή παρουσία.
Οι αγώνες του διημέρου ήταν τρεις, ατομική χρονομέτρηση, σιρκουί και αγώνας αντοχής 69 χιλιομέτρων. Ο Στ. Κανελλόπουλος συμμετείχε και στους τρεις και, αν και τραυματίας από τον προηγούμενο αγώνα, κατάφερε να πάρει την 2η θέση.
Στον αγώνα αντοχής ο Δημ. Δημητρακόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία αθλητών 30-39 ετών και την 2η θέση στην γενική κατάταξη, μεταξύ 276 αθλητών.
Στην ίδια κατηγορία ακολούθησαν ο Χριστοδουλάκης στην 15η θέση, ο Νικητόπουλος στην 19η θέση, ο Μανεσιώτης στην 22η θέση και ο Κατσαούνης στην 27η θέση.
Στην κατηγορία 20-29 ετών ο Κοντογιαννόπουλος τερμάτισε 12ος, ο Ξυπόλητος 15ος, ο Τσούτσος 16ος και ο Σίνος 17ος.
Στην κατηγορία 40-49 ετών, ο Βεργετόπουλος ήταν 6ος.
Το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι πολλές πτώσεις αθλητών, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αθλητών. Ένας από αυτούς που έπεσαν και δεν κατάφεραν να τερματίσουν ήταν και ο Κοτσογλανίδης του Ευκλή.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ