Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2025 17:06

Συμμετοχή και επιτυχίες για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. στα 40α Θώδεια στο Λουτράκι

Γράφτηκε από τον
Συμμετοχή και επιτυχίες για τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. στα 40α Θώδεια στο Λουτράκι

Με έντονη αγωνιστική παρουσία συμμετείχε το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. στα 40α Θώδεια, τους παραδοσιακούς αγώνες στίβου που διοργανώθηκαν το Σάββατο 31 Μαΐου 2025 στο Λουτράκι.

Η διοργάνωση, που φέρει την υπογραφή του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου, του Δήμου Λουτρακίου και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, συγκέντρωσε περίπου 500 αθλητές και αθλήτριες από 55 σωματεία της περιοχής.

Ο Μεσσηνιακός έδωσε το παρών για ακόμη μία χρονιά με τέσσερις αθλήτριες της κατηγορίας Κ16, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θεόδωρου Χάντζου. Η Παναγιώτα Παπαδοπούλου ξεχώρισε κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο άλμα τετραπλούν με 13,50 μέτρα, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της φόρμα. Στα υπόλοιπα αγωνίσματα, η Ζωή Τσούμπανου τερμάτισε πέμπτη στο ύψος με άλμα 1,42 μέτρα, ενώ η Αθηνά Τόλια σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα 80 μέτρα με χρόνο 10,93 δευτερόλεπτα και κατετάγη όγδοη. Η Κωνσταντίνα Ιακώβου ολοκλήρωσε τους αγώνες στη 12η θέση στα 80 μέτρα με 11,08 δευτερόλεπτα.

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν σημαντικό σταθμό για το σωματείο ενόψει των επερχόμενων καλοκαιρινών διοργανώσεων, δείχνοντας την καλή αγωνιστική κατάσταση των αθλητριών.

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για τη φιλοξενία και εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχίες σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους.