Κυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 22:24

Εκοψε πίτα και βράβευσε τους αθλητές του ο Αίολος (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα και βράβευσε τους αθλητές του ο Αίολος (φωτογραφίες)

Σε μια ωραία εκδήλωση στο μπιτς μπαρ  Ipanema (ξενοδοχείο Filoxenia) ο Αίολος Καλαμάτας έκοψε σήμερα την πίτα του ενώ παράλληλα βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν.

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου Χάρη Βγενή ενώ στην συνέχεια ο Αίολος απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Στάθη Καρέλια για την συνεχή στήριξη της, την οποία παρέλαβε ο Στάθης Καρέλιας.
Επιπλέον τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την στήριξη και εμπιστοσύνη της στον Αίολο στα 30 χρόνια λειτουργίας του. Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της ΕΙΟ κ. Δημητρακόπουλος.
Ακολούθησαν οι απονομές στους αθλητές του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου κατηγορίας optimist. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν οι Βασίλης Τυπάλδος, Αναστάσιος Γκόνης, Παναγιώτα Οικονομοπούλου, Γιάννης Γιαννόπουλος, Τάσος Μάλλιος, Στάθης Πίσπας, Χρήστος Μάλλιος και Στέφανος Γεννάτος.
Στην συνέχεια βραβεύθηκαν οι αθλητές που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου και μπήκαν στον προαγωνιστική ομάδα. Ο λόγος για τους Γιώργο Οικονομόπουλο, Σταύρο Γεννάτο, Παναγιώτη Νικητόπουλο, Αναστάσιο Κοντίδη, Σταύρο Παπαδέα, Ηλία Κελαράκο και Γιώργο Τσιριγώτη.
Βραβεύθηκαν επίσης οι αθλητές Γιώργος Πίσπας, Δημήτρης Βραχάτης, Μάριος Κωστάκης, Κώστας Ηλιόπουλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος για την αθλητική τους δραστηριότητα στην κατηγορία laser.
Πλακέτα δόθηκε ακόμη στο σκάφος  "Δον Κιχώτης" για την νίκη του στον αγώνα ανοικτής θαλάσσης «Ακρίτας 2014», με κυβερνήτες τους Αντ. Παναγιωτακόπουλο, Στ. Αγγελόπουλο και πλήρωμα τους Παν. Κουμουνδούρο, Πέτρο Μπελδέκα και Γιώργο Γιαννόπουλο.
Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στα σκάφη ανοικτής θαλάσσης που συμμετείχαν στους αγώνες του συλλόγου. Συγκεκριμένα πλακέτες πήραν τα σκάφη "Κουτρουμάνια" με κυβερνήτη τον Ν. Μαυροειδή, "Ηλιόχαρη" με κυβερνήτη τον Παν. Χαρίτο, "Εlmesky" με κυβερνήτη τον Ευ. Αναγνωσταρά, "Έλληνας" με κυβερνήτη τον Χαρ. Φερλέ, "Μακεδών" με κυβερνήτη τον Μιχάλη Χαϊντε, "Δον Κιχώτης" με κυβερνήτες τους Αντ. Παναγιωτακόπουλο και Στ. Αγγελόπουλο και "Gti Georgoulis" με κυβερνήτη τον κ. Γεωργούλη.
Ακολούθησε η απονομή των πτυχίων στους απόφοιτους της σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης, την οποία έκανε ο Λιμενάρχης Παν. Μποτίνης.
Το φλουρί έτυχε στον Σταύρο Γεννάτο ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή.



Στην Καλαμάτα  θα γίνει το περιφερειακό πρωτάθλημα

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Αιόλου Χάρης Βγενής ανακοίνωσε πως ο Καλαματιανός όμιλος θα διοργανώσει το Ιστιοπλοϊκό Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Μαρτίου και για πέντε μέρες θα φέρει στην Καλαμάτα πάνω από 200 αθλητές και συνοδούς.