Παρασκευή, 26 Απρίλιος 2013 20:09

Την Κυριακή το ποδηλατικό σιρκουί στη μνήμη του Νίκου Κωστέα

Γράφτηκε από τον
Την Κυριακή το ποδηλατικό σιρκουί στη μνήμη του Νίκου Κωστέα

Ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο «Πήγασος Κυψέλης», διοργανώνουν διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα «Σιρκουί Καλαμάτας», στη μνήμη του Καλαματιανού ποδηλάτη Νίκου Κωστέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Ιούνιο του 2012, στη διάρκεια ποδηλατικού αγώνα, στην περιοχή Παπάδες της βόρειας Εύβοιας.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Καλαμάτας την Κυριακή με έναρξη στις 11 π.μ. από την κεντρική πλατεία για άνδρες, νέους, εφήβους και στις 12 μ. για μάστερς.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές με δελτίο Ε.Ο.Π. Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στη γραμματεία των αγώνων 1 ώρα πριν την εκκίνηση. Στον αγώνα θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

Επίσημος αγώνας

Πρέπει να σημειωθεί πως ο αγώνας είναι επίσημος, αναγνωρισμένος από την Ομοσπονδία και ότι οι επιδόσεις των αθλητών θα μετρήσουν στην συνολική τους βαθμολογία. Αυτό τόνισαν και οι διοργανωτές στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν.
Ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Χρήστος Ριζάς τόνισε: «Κλείνει ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος είχε ασχοληθεί και με την αυτοδιοίκηση. Το ποδήλατο ήταν η ζωή και το πάθος του», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ ευχαρίστησε όλους όσους θα συμμετέχουν στην διεξαγωγή του αγώνα.
Ο αδερφός του Νίκου Κωστέα, Θοδωρής, ευχαρίστησε προσωπικά τον δήμαρχο  Παν. Νίκα και τον αντιδήμαρχο Χρ. Ριζά αλλά και όλους όσους θα βοηθήσουν ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας.
Τέλος, ο Μπάμπης Βακαλόπουλος κάλεσε τους φίλους του ποδηλάτου να συμμετέχουν στην διοργάνωση ενώ σημείωσε πως ο αγώνας είναι επίσημος και για αυτό θα υπάρχει έντονος συναγωνισμός.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ