Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 13:32

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Το Σάββατο από τη Μεγαλόπολη ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος

Γράφτηκε από τον

Στη Μεγαλόπολη ανοίγει μεθαύριο Σάββατο, η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου της άρσης βαρών για το 2015.

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης θα διεξαχθεί το πανελλήνιο κύπελλο επιλέκτων αθλητών και αθλητριών με τη συμμετοχή και των μελών της εθνικής ομάδας. Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση όπου οι Έλληνες αθλητές θα παρουσιάσουν τα πρώτα δείγματα της αξίας τους ενόψει των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων της χρονιάς, δηλαδή ευρωπαικά και παγκόσμια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών. Συν τοις άλλοις, το 2015 αποτελεί προολυμπιακή χρονιά που φυσικά περιλαμβάνει και τις προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Στη Μεγαλόπολη θα πάρουν μέρος μεταξύ άλλων και οι Καβελασβίλι, Μαρτασίδης, Μαρκούλας Ακριτίδης, Τριανταφύλλου, Σαλτσίδης, Ανανιάδου, Αθανασιάδου και Μπεντέλη.

Το πανελλήνιο κύπελλο επιλέκτων συνδιοργανώνεται με την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης.

«Είναι η εκκίνηση της χρονιάς και η οικογένεια της άρσης βαρών χαίρεται ιδιαίτερα που έχει στο πλευρό της την Τοπική Αυτοδιοίκηση τη ΔΕΗ και τους χορηγούς της που σε δύσκολους καιρούς υποστηρίζουν τα μέγιστα κυρίως στη προσπάθεια μας για αποκέντρωση και όχι μόνο» λέει ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας.

Το πρόγραμμα

17:00 – Κατηγ. 48,53,58,63,69,75, +75 κ. (Γκρούπ Γυναικών)

19:00 – Κατηγ. 56,62,69,77,85,94,105, +105 κ. (Γκρούπ Ανδρών)

ΑΠΕ-ΜΠΕ