Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 18:38

Εκοψε πίτα ο Παμμεσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε

Γράφτηκε από τον

Με την παρουσία δεκάδων αθλητών, συγγενών και φίλων, έκοψε την περασμένη Παρασκευή την πίτα του ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στις εγκαταστάσεις του που βρίσκονται Φιλελλήνων και Ομήρου 6 (δίπλα στο κολυμβητήριο).

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης οι αθλητές του συλλόγου προσέφεραν θέαμα στους παρευρισκόμενους υπό τις οδηγίες του προπονητή κ.Ευθυμίου Μπούρα.
Οι αθλητές έδειξαν πως διαθέτουν άρτια τεχνική κατάρτιση που συνοδεύεται από την απαιτούμενη μαχητικότητα και είναι έτοιμοι να φέρουν πολλές επιτυχίες για ακόμα μια φορά στη  Μεσσηνία στους προσεχείς αγώνες που θα συμμετάσχουν.
Στη συνέχεια έγινε αγιασμός από τον πάτερ Αθανάσιο  και ακολούθησε η κοπή της πίτας με την ταυτόχρονη παρουσίαση των φετινών στόχων του συλλόγου από τον προπονητή του, αλλά και από τον πρόεδρο του Παμμεσσηνιακού κ. Αντώνη Γιουρτούμα.
Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του  συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του τόπου και οριοθέτησε την επόμενη μέρα για τον Παμμεσσηνιακό με την παρουσία του σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του κ. Ευθύμιου Μπούρα  για την πολύτιμη και καθοριστική του παρουσία στο σύλλογο επί 37 συναπτά έτη. Στο τέλος ο πρόεδρος  ευχαρίστησε θερμά αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου, αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Πίτα και στα Κρεμμύδια

Παρόμοιο σκηνικό και ανάλογη ανταπόκριση είχε η κοπή της πίτας  το Σάββατο  στο παράρτημα του Παμμεσσηνιακού  στα Κρεμμύδια. Πλήθος κόσμου από την περιοχή, αλλά και από όλα τα χωριά του Δήμου  Πύλου Νέστορος έδωσε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με την παρουσία του στο Θεμιστόκλειο Πνευματικό κέντρο. Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί πήραν ως δώρο φόρμες του Καράτε, αλλά και αγωνιστικό εξοπλισμό. Από την άλλη μεριά η αγωνιστική ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους επικείμενους αγώνες που θα λάβουν χώρα στις 28 του Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδος και Ιονίων Νήσων στην Μεγαλόπολη