Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015 18:28

ΡΥΘΜΙΚΗ: "Εlegant Cup" από σήμερα στην Τέντα (live stream)

Γράφτηκε από τον
ΡΥΘΜΙΚΗ: "Εlegant Cup"  από σήμερα στην Τέντα (live stream)

Ξεκίνησε σήμερα στην Τέντα το 2ο Διεθνές Διασυλλογικό Κυπέλλο Ρυθμικής Γυμναστικής "Εlegant Cup" που διοργανώνει ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας. 

 

Οι αγώνες θα συνεχιστούν αύριο Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στην Τέντα, ενώ και τις δύο μέρες θα γίνουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.  

Συμμετέχουν αθλήτριες από 35 συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ δυναμική παρουσία έχει και ο ΦΟΚ. Συγκεκριμένα ο σύλλογος της Καλαμάτας συμμετέχει με τις αθλήτριες της αγωνιστικής του ομάδας να αγωνίζονται σε όλες τις κατηγορίες. Στην κατηγορία παγκορασίδων με τις Σοφία Καζάκου και Σταυρούλα Ίβκοβιτς, στην κατηγορία κορασίδων με τις Θεοδώρα Δημητρούλη, Έφη Ρεμπάκου και Φωτεινή Μπάκα, στην κατηγορία Νεανίδων με τις Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ζωή Πουλοπούλου και Δέσποινα Περιβολάρη και στην κατηγορία Γυναικών με την Φωτεινή Μπούνα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος αγωνίζονται για πρώτη φορά οι μικρές ελπίδες του Φ.Ο. Καλαμάτας, Μαριλένα Τριάντου, Ευγενία Αργυροπούλου, Νίκη Σουλειμέζη και Βίβιαν Κούρου.

Παρακολουθήστε ζωντάνα από την Τέντα τους απογευματικούς αγώνες μέσα από τη Νότια Ελληνική Τηλεόραση: