Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 19:18

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αναβάλλεται το ΑΕΚ - Διομήδης

Γράφτηκε από τον

Την αναβολή του αυριανού ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη ανακοίνωσε η διοικητική επιτροπή πρωταθλήματος της ΟΧΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας, «αιτία της αναβολής είναι η άρση παραχώρησης του γυμναστηρίου από τον «Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης» του Δήμου Καλλιθέας μετά την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην εγκατάσταση».

Η ανακοίνωση της διοικητικής επιτροπής πρωταθλήματος της ΟΧΕ:

«H ΔΕΠ/ΟΧΕ ανακοινώνει την αναβολή του αυριανού (Τετάρτη 18/2/2015) ημιτελικού Κυπέλου ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» στην Καλλιθέα. Αιτία της αναβολής είναι η άρση παραχώρησης του γυμναστηρίου από τον «Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης» του Δήμου Καλλιθέας μετά την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην εγκατάσταση.

Στο έγγραφο του προς την ΟΧΕ ο Αθλητικός Οργανισμός αναφέρει ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη τέλεσης του αγώνα και τυχόν ζημιών που μπορεί να προκληθούν, καθόσον στην σύσκεψη ασφαλείας τέθηκαν θέματα από το γηπεδούχο σωματείο σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα λόγω της προσέλευσης φιλάθλων στο συγκεκριμένο γυμναστήριο.

Σημειώνεται ότι το γυμναστήριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» παραχωρήθηκε για την τέλεση του αγώνα την Δευτέρα το μεσημέρι μετά από ενέργειες της ΟΧΕ καθόσον μέχρι και την Δευτέρα το πρωί η γηπεδούχος δεν είχε ενημερώσει για την έδρα του αγώνα.

Κατόπιν των ανωτέρω ο αγώνας Κυπέλλου ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία και έδρα όπου θα ανακοινωθεί σύντομα».