Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 14:00

ΤΕΝΙΣ: Στην Καλαμάτα έγινε το Ενωσιακό Πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το πρώτο Ενωσιακό τουρνουά τζούνιορ της χρονιάς.


Οι 65 καλύτεροι αθλητές της Πελοποννήσου στις κατηγορίες κάτω των 12, 14 και 16 ετών συναντήθηκαν σε μια διοργάνωση με  δυνατές αναμετρήσεις.
Για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Μεσσήνης, οι νεοφώτιστοι Φώτης Φωτεινόπουλος και Νικολέτα Κορδονούρη (κάτω των 12 ετών) δεν τα κατάφεραν στον πρώτο τους  αγώνα σε νοκ άουτ ταμπλό και ηττήθηκαν από τους Καραμάνο (Τρίπολη) και Νασιάκου (Τρίπολη).
Για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας ο Παναγιώτης Καρελάς και η Αγγελική Κουλουμπού κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς όπου και ηττήθηκαν από τα φαβορί για τον τίτλο στα 16ρια από την Ζάκυνθο, Τσικόβ και Καμπιώτη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κουλουμπού, μετά από την επιτυχημένη περσυνή πορεία, αγωνίστηκε έπειτα από προτροπή του προπονητή της σε μεγαλύτερη κατηγορία. Στα αγόρια 12ρια οι συναθλητές Γιώργος Τσούκλερης και Αναστάσης Πάστρας κληρώθηκαν αντίπαλοι στον πρώτο γύρο. Ο Πάστρας αν και κέρδισε το πρώτο σετ αναγκάστηκε να εγκαταλέιψει λόγω ενοχλήσεων τον αγώνα. Σημαντική παρθενική εμφάνιση για τον Καλαματιανό αθλητή Νικήτα Μαλαπάνη στα αγόρια 14ρια. Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πλήρη αποτελέσματα της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε χθες.