Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 13:45

Ολυμπιακή λάμψη στους αγώνες σκυταλοδρομίας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακή λάμψη στους αγώνες σκυταλοδρομίας στην Καλαμάτα

Ολυμπιακή λάμψη θα έχουν οι αγώνες σκυταλοδρομίας της Καλαμάτας που εντάχθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην πανελλαδική σειρά “Βίκος Street Relays"!

Η γιορτή του μαζικού αθλητισμού για το 2015 με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων ξεκινάει από την Καλαμάτα την Κυριακή 1 Μαρτίου και αυτή τη γιορτή θα τιμήσουν με την παρουσία τους Έλληνες Ολυμπιονίκες για άλλη μία φορά! Πρωταθλητές πρότυπα όπως ο Νίκος Συρανίδης, η Βούλα Κοζομπόλη και η Βούλα Ζυγούρη, οι οποίοι μας έχουν κάνει περήφανους με το ήθος, τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στο ύψιστο αθλητικό γεγονός, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα πάρουν σκυτάλη και θα τρέξουν στην παραλία της Καλαμάτας. Έτσι ενισχύουν ακόμη περισσότερο το μήνυμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα υπηρετούν στο μέγιστο και τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα των σκυταλοδρομιών της Καλαμάτας, που είναι η στήριξη του πολύ σημαντικού έργου που γίνεται από το ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας.
Η Βούλα Κοζομπόλη, Ολυμπιονίκης του πόλο και σημερινή Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κατάγεται ως γνωστόν από την Καλαμάτα και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον μεγάλο αγώνα δρόμου της πόλης της.
Μαζί με την Βούλα Κοζομπόλη θα τρέξουν ο χρυσός Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Συρανίδης και η Βούλα Ζυγούρη, τέταρτη Ολυμπιονίκης το 2004 στη πάλη.
Να σημειωθεί ότι αύριο Πέμπτη οι διοργανωτές Αθλητικός Όμιλος Ακρίτας Καλαμάτας, Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας, Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας και τα ξενοδοχεία “Horizon Blu”, “Filoxenia” και “Elite City Resort” θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 10.30 το πρωί στο στο ξενοδοχείο Elite City Resort.