Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 20:09

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δυναμική παρουσία στο "1ο Βίκος Street Relays"

Γράφτηκε από τον

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έδωσε δυναμικό παρών στην ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο "Elite City Resort".


Το 1ο Βίκος Street Relays για το 2015 έγινε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και επρόκειτο για σκυταλοδρομία δρόμου, όπου μικροί και μεγάλοι έτρεξαν χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός, παρά μόνο η χαρά της συμμετοχής.
Πάνω από 1100 άτομα (στη συντριπτική τους πλειοψηφία παιδιά) έτρεξαν το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο του "Elite" και διασκέδασαν με την ψυχή τους για πάνω από τρεις ώρες.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συμμετείχε σ' αυτήν την προσπάθεια με 60 και πλέον δρομείς, οι οποίοι σχημάτισαν τις δικές τους τετράδες σκυταλοδρομίας, φέρνοντας μάλιστα και συμβολικές διακρίσεις σε χρόνο, μιας και υπήρχε ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Η σκυταλοδρομία δρόμου είχε κοινωνικό σκοπό μιας και τα έσοδα (πάνω από 1000 ευρώ) πήγαν στο ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης).
Το "παρών" στη σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση, η οποία θα διεξαχθεί το 2015 και σε άλλες έξι πόλεις στην Ελλάδα, έδωσε ο πρώην διεθνής και κορυφαίος Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής Νίκος Λυμπερόπουλος, αλλά και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με τέσσερις Ολυμπιονίκες (Βούλα Κοζομπόλη, Λευτέρης Κόνσολας, Βούλα Ζυγούρη και Γιώργος Κόνσολας) που έφτιαξαν την ομάδα τους και έτρεξαν στον αγώνα.
«Γενικά ήταν ένας αγώνας γιορτή, όπου μικροί και μεγάλοι, αλλά και άτομα με κινητικά προβλήματα, απόλαυσαν μοναδικές στιγμές και έστειλαν το μήνυμα αλληλεγγύης και ότι στον αθλητισμό δεν γίνονται διακρίσεις.
Το ΔΣ συγχαίρει τα μέλη του για την παρουσία τους στους ανωτέρω αγώνες που έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.