Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 16:51

Το Σάββατο 25 Απριλίου ο 15ος Γύρος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Το Σάββατο 25 Απριλίου ο 15ος Γύρος Καλαμάτας

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ) θα διοργανώσει τον 15ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, έναν από τους δημοφιλέστερους λαϊκούς αγώνες πόλεων στην Ελλάδα.

Ο φετινός 15ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου και θα είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση για το σακχαρώδη διαβήτη.
Υπενθυμίζεται ότι στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 800 μαθητές δημοτικών – γυμνασίων και γονείς στον αγώνα των 2000 μέτρων ενώ στον αγώνα των 10.000 μέτρων για ενήλικες δρομείς έτρεξαν περίπου 800 ενήλικες ερασιτέχνες αθλητές και αθλητές.
Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το θέμα στο δημαρχείο, όπου ο Παν. Νίκας τόνισε πως ο Δήμος Καλαμάτας θα υποστηρίξει αυτή την αθλητική εκδήλωση, στην οποία κάθε χρόνο μετέχει αυξανόμενος αριθμός αθλητών, θέτοντάς την υπό την αιγίδα του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, "επέστησε την προσοχή των διοργανωτών για την τήρηση των κανονισμών του ΣΕΓΑΣ και επιπλέον για την αποφυγή κάθε διαφήμισης με χρησιμοποίηση των υποδομών της πόλης. Για τη διενέργεια των αγωνισμάτων θα χρησιμοποιηθούν δημοτικές οδοί, με προσπάθεια να μη διακοπεί η κυκλοφορία".