Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 19:44

Επιτυχίες στη Ζαχάρω για τη ΛΕΜΟΚΑ

Γράφτηκε από τον

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος Scramble Enduro που έγινε στη Ζαχάρω, με 69 συμμετοχές.


Νικητής στην κατηγορία Expert ήταν ο Δημήτρης Κοντολέτας ενώ τη 2η θέση κατέκτησε ο Γιάννης Τρίγκας. Την τριάδα των μεταλλίων συμπλήρωσε ο Κυριάκος Κοττής.
Μεγάλες μάχες έγιναν στην κατηγορία S1 (250 κυβικά). Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έξι αναβάτες ήταν κοντά σε χρόνους με αρκετές εναλλαγές θέσεων. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Βλάσης Κόρκας, στη 2η θέση κατετάγη ο Δημήτρης Ντούνης και ο Ανδρέας Θεοδώρουτης ΛΕΜΟΚΑ  τερμάτισε 3ος. Πρέπει να σημειωθεί μάλιστα πως είχε κακή εκκίνηση και παρόλα αυτά κατόρθωσε μετά την μία ώρα αγώνα, να ανέβει στο βάθρο.
Στην ίδια κατηγορία (S1) την παρθενική του εμφάνιση σε αγώνα Scramble έκανε ο Γιώργος Σαραντόπουλος της ΛΕΜΟΚΑ που τερμάτισε 14ος εγκαταλείποντας τον αγώνα μισό γύρο πριν το τέλος.
Στην κατηγορία S2 (450 κυβικά), έτρεξε ο Κώστας Καλοχαιρέτας της ΛΕΜΟΚΑ  μετά από 6 χρόνια απουσίας! Επιστρέφοντας στην ενεργό δράση  κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση με καλύτερο χρόνο στα 7'18''. Μάλιστα έμεινε από καύσιμα καθώς έκανε λάθος εκτίμηση.
Στην κατηγορία SB (45') o Αθανάσιος Μούγιος της ΛΕΜΟΚΑ τερμάτισε 2ος δείχνοντας πως φέτος έχει την δυναμική και τη θέληση για ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα.
Τέλος, στην κατηγορία SSenior (οι βετεράνοι), μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Σταματόπουλος, στη δεύτερη θέση κατετάγη ο Γεώργιος Μπούσδας και στην 3η θέση ο Νικόλαος Τσάνας. Ο επόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου στη Σπάρτη.