Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 16:50

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διοργανώνει ημερίδα στίβου στις 14 Μαρτίου

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διοργανώνει ημερίδα στίβου στις 14 Μαρτίου

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού διοργανώνει ημερίδα αγωνισμάτων στίβου που απευθύνεται στους μαθητές της ακαδημίας του και σε όσους μαθητές – αθλητές των σχολείων της Καλαμάτας και της Μεσσήνης θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Καλαμάτας και Μεσσήνης καθώς και οι μαθητές Γυμνασίων της περιοχής.
Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα κάτωθι αγωνίσματα:
Νηπιαγωγεία - 30μ.
Α’ και Β’ τάξη - 40μ.
Γ’ και Δ’ τάξη - Δρόμος 50μ., Δρόμος 600μ., Άλμα σε μήκος, Μπαλάκι ή Σφύρα.
Ε’ και ΣΤ’ τάξη - Δρόμος 60μ., Δρόμος 600μ., Άλμα σε μήκος, Μπαλάκι ή Σφύρα.
Π/Π και Π/Κ Β’ Α+Β Γυμνασίου - 80μ., 600μ., Μήκος.
Γ’ Γυμνασίου - 300μ.
Όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής και αναμνηστικό δίπλωμα.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/καθηγητές φυσικής αγωγής μέχρι την 11 Μαρτίου. Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές νέες συμμετοχές.
Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία από τον διοργανωτή σύλλογο. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για όλους όσους δεν έχουν ενεργή συμμετοχή ή οργανωτικό ρόλο στην εκδήλωση.
Eάν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 21 Μαρτίου την ίδια ώρα.