Τρίτη, 14 Μάιος 2013 20:03

Επεσε η "αυλαία" στο τουρνουά τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Επεσε η "αυλαία" στο τουρνουά τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Με τη διεξαγωγή των τελικών ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 1ο τουρνουά αντισφαίρισης "Πάσχα 2013" που διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης από τις 27 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Νικολάου. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 80 μικροί και μεγάλοι αθλητές. Με τη λήξη των αγώνων ο πρόεδρος του Ομίλου Σωκράτης Ζερβάκος, αφού ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους στο τουρνουά έδωσε ραντεβού  για την επόμενη διοργάνωση,  που θα διεξαχθεί στις καλοκαιρινές διακοπές σύμφωνα με το αγωνιστικό σχεδιασμό το Ομίλου.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές, όπου βρέθηκαν πολλοί φίλοι του αθλήματος. Τις απονομές των επάθλων σε όλες τις κατηγορίες  πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης κ. Μπρατσιάκος, η π. αντιδήμαρχος Ελένη Τσέλιου και η τοπική σύμβουλος του Δήμου  Ελίνα Καμαρινοπούλου. Το δώρο του τουρνουά,  ενός smartphone προσφορά του μέλους  Ηρακλή Βασιλόπουλου,  κληρώθηκε στην αθλήτρια της ακαδημίας  Ερρικέτη Παναγιωτοπούλου.
Αναλυτικά οι νικητές σε όλες της κατηγορίες:
Κατηγορία  JUNIOR:
Πράσινο επίπεδο:  Μεγάλη κερδισμένη και η έκπληξη της διοργάνωσης,   η Παναγιώτα Ντίνου, που  κέρδισε επάξια το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο. 2η θέση η Βασιλική Φωτεινοπούλου και 3η θέση η Αναστασία Αθανασοπούλου.
Πορτοκαλί επίπεδο:  Χρυσό Μετάλλιο και κύπελλο για το Φωτεινόπουλο  Φώτη  ο οποίος κέρδισε στο τάι- μπρεικ το  Ρουμελιώτη  Παναγιώτη. Στα κορίτσια καλύτερη αθλήτρια η Καλυβιώτη Κωνσταντίνα  η οποία κέρδισε στο τελικό την Κόρπη Χρυσαφένια,  3η θέση στα κορίτσια η  Παναγιωτοπούλου Ερικέτη η οποία κέρδισε την  Κορδονούρη Νικ.
Κόκκινο επίπεδο: Χρυσό μετάλλιο και κύπελλο  η Αποστολοπούλου Ιωάννα ,  αργυρό ο  Καλοφωλιάς Γιώργος   και χάλκινο ο Δρακόπουλος Διονύσης.
Κατηγορία μονό ανδρών:
Στο μεγάλο τελικό της Κυριακής  ο   Παπαντωνίου Παναγιώτης   κερδίζοντας το Φωτεινόπουλο Τάκη,  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο,  στο μικρό τελικό ο  Γιάννης  Στυλιανόπουλος  νίκησε τον Καλοφωλιά   Περικλή και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Κατηγορία μονό γυναικών:
Η Φωτεινάκη  Σύλβια κέρδισε πολύ δύσκολα στο tiebreak (2-1set) στον μεγάλο  τελικό  αγώνα την  Ανδριανοπούλου Σταυρούλα  και κατέκτησε την 1η θέση.  Στο  μικρό  τελικό  η  Kitlinska Agness κέρδισε την  Ηλιοπούλου Ελισάβετ και κατέλαβε την 3η θέση.

Κατηγορία μικτό διπλό:
Στο μεγάλο τελικό της Κυριακής οι  Παπαντωνίου/Κοντός επικράτησαν επί τους  Φωτεινόπουλο/Μπίτζα  και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Την 3η θέση κατέλαβαν οι Μπαζιωτόπουλςο/Τριανταφυλλίδης .