Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 11:30

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Επιτυχίες των αθλητών του Ευκλή στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον

Μετά τον ποδηλατικό αγώνα «2ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα», που διοργάνωσαν μ’ επιτυχία ο ΣΠΟΚ Ευκλής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η Αναγέννηση», οι ποδηλάτες του Ευκλή συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου Αντοχής Νοτιοδυτικής Ελλάδας που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή (Τ.Ε.Π.Δ.Ε.) στην Πάτρα.


Το Σάββατο ο Αλέξανδρος Ρούσης στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης των 22χλμ, κατέλαβε τη 13η θέση, που διεξήχθη στον εθνικό δρόμο έξω από την Πάτρα. Ο Ρούσης είναι νέος αθλητής του Ευκλή και ξεκίνησε δυναμικά την αγωνιστική του δράση για το 2015.
Την Κυριακή στο αγώνισμα αντοχής των 52χλμ κυκλικής διαδρομής, που διεξήχθη στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών σε σύνολο 83 αθλητών, οι ποδηλάτες του Ευκλή είχαν θετική παρουσία.
Στην κατηγορία των ανδρών, ο Ιωάννης Παπαβασιλόπουλος τερμάτισε 15ος, ο Αλέξανδρος Ρούσης (22ος) και ο Θεόδωρος Τσούτσο (25ος)
Στη γενική κατηγορία Μάστερς, ο Πέτρος Γύφτουλας κατέλαβε την 8η θέση, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος την 23η και ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος για λόγους υγείας (ίωση) πήρε εκκίνηση, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των ποδηλατών του Ευκλή, είναι στις 24 και 25 Μαρτίου, όπου θα συμμετάσχουν στον «38ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας», έναν αγώνα των 100χλμ με διαδρομή από την Πάτρα προς τα Καλάβρυτα και τερματισμό στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι είχαν δηλώσει συμμετοχή 358 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα σε αυτόν τον ιστορικό ποδηλατικό γύρο.