Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2015 17:20

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συμμετείχε στους αγώνες "Taygetos Challenge 2015"

Γράφτηκε από τον

Η Καρδαμύλη και όλη η Δυτική Μάνη, φιλοξένησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για έκτη συνεχόμενη χρονιά τους ορεινούς αγώνες Taygetos Challenge 2015.


Οι αγώνες περιελάμβαναν την Marathon διαδρομή και πιο δύσκολη, με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience διαδρομή με συνολικό μήκος 20 χλμ και 1.120 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και τη Fun διαδρομή, με 5 χλμ μήκος και 200 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι με το Vertical Speed, με 650 μέτρα μήκος και με 150 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς στο οποίο συμμετείχαν και δρομείς μικρότερης ηλικίας.
Ισχυρή παρουσία είχε και ο ΣΔΥΜ, συμμετέχοντας με τους εξής αθλητές ανά αγώνισμα:
Marathon Διαδρομή: Γεωργιόπουλος Κωνσταντίνος, Κατάκος Θάνος, Λουκάς Ιωάννης, Μαντζουνέα Καλλιόπη, Ορφανός Νικόλαος, Παπαδόπουλος Σταύρος, Πετριμέας Παναγιώτης και Χρονόπουλος Αλέξης.
Experience Διαδρομή :Γιαννουλέας Νικόλαος, Δρακουλάκος Κωνσταντίνος, Ζάννης Αλέξης, Καννελόπουλος Αναστάσιος, Πούπουζας Παναγιώτης, Σαραντέας Παναγιώτης και Φωτόπουλος Βασίλης.
Fun Διαδρομή: Ο Κοζομπόλης Γεώργιος ήρθε τρίτος στη γενική κατάταξη παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο κάνοντας χρόνο 00:28:20' , Κοζομπόλης Παναγιώτης, Κονταξάκη Σοφία, Μπαρμπετσέας Βαγγέλης, Πουλογιαννόπουλος Νικόλαος και Τσατσαρώνη Δέσποινα.

Τετραπλή παρουσία
στα "Κυριακίδεια 2015"

Με μεγάλη επιτυχία και με αρκετούς δρομείς απ' όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου σε δημόσια οδό "Κυριακίδεια 2015", που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης και ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Στην εκκίνηση των 10χλμ πήραν θέση 515 δρομείς από τους οποίους οι 446 κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τερματισμό, ενώ στη διοργάνωση συμμετείχαν και 132 παιδιά.
Τον Σύλλογο δρομέων Υγείας Μεσσηνίας εκπροσώπησαν οι αθλητές Αργύρης Γιαννούλης, Διονύσης Κόκκορης, Σπύρος Δηναράς και Στέφανος Πατεράκης.