Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 17:31

ΕΥΚΛΗΣ - ΠΟΔΗΛΑΣΙA: Στο "Γύρο Θυσίας" έτρεξαν Γύφτουλας και Βεργετόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΕΥΚΛΗΣ - ΠΟΔΗΛΑΣΙA: Στο "Γύρο Θυσίας" έτρεξαν Γύφτουλας και Βεργετόπουλος

Στον 38ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 26 Μαρτίου προς τιμήν των Ηρώων της Επανάστασης του 1821, από τον ΠΟ Πατρων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, συμμετείχαν οι αθλητές του Ευκλή Καλαμάτας Πέτρος Γύφτουλας και 18ος ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος.


Σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα, έτρεξαν πάνω από 220 ποδηλάτες απ' όλη την Ελλάδα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, σε απόσταση 100χλμ με εκκίνηση από την Πάτρα έως τα Καλάβρυτα και τερματισμό στο Ηρώο απέναντι από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας.
Ο Πέτρος Γύφτουλας τερμάτισε 15ος στην κατηγορία του (Μάστερς Α΄) σε συνολικά 49 αθλητές, μια πάρα πολύ καλή επίδοση και φαίνεται να έχει ανοδική αγωνιστική πορεία τη νέα χρονιά.
Ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος τερμάτισε 18ος στην κατηγορία του (Μάστερς Β΄) σε συνολικά 55 ποδηλάτες. Όπως δήλωσε, παίρνει μέρος για 5η χρονιά σε αυτόν τον αγώνα και φέτος ήταν από τις δυσκολότερες φορές με τόσο βροχερή κι άσχημη μέρα και αυτό φαίνεται από τ' ότι πέρσι είχαν λάβει μέρος στο σύνολό τους 358 ποδηλάτες.